Spot video

vineri, 7 iulie 2017

Tiramisu cu nutella

Ingrediente:





  • 350 g piscoturi
  • 400 ml cafea
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri de rom
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml smantana pentru frisca
  • 4 linguri pline cu nutella
  • nuca




  • Prima data preparam cafeaua pe care o indulcim cu 3 linguri de zahar iar cand s-a racit adaugam si 3 linguri de rom.
    Pentru crema mixam  smantana pentru frisca  iar separat amestecam  mascarponele cu nutella.
    Omogenizam compozitia si incorporam si frisca batuta.
    Intr-un vas punem un strat de piscoturi insiropate in cafea si turnam jumatate din cantitatea de crema.Nivelam cu o spatula si continuam cu celelalte piscoturi inmuiate in cafea,restul de crema si nuca.
    Lasam la rece de preferat o noapte si putem servi.
    Pofta buna! 


    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Spune-mi parerea ta despre aceasta reteta.